Website-Onderhoud
Website-Verhuur
Website-Golf
Website-Restaurant
 

´Bienvenue au Château de Barbet´.

´Bienvenue au Château ´. Zo moet het honderden jaren geleden geklonken hebben toen Francois de Marcelier, heer van Gaujac, bouwer en eigenaar van het Château, zijn gasten verwelkomde. Ruim 300 jaar ligt Château de Barbet al aan de voet van de Pyreneeën. En maar vijftig kilometer van Toulouse, een geweldige stad die als 'Petite Paris' bekend staat.

Eind jaren '90 is het initiatief genomen om het landgoed Château de Barbet te ontwikkelen tot een hoogwaardige woonomgeving voor permanente bewoning of voor een vakantieverblijf. Eind 2005 is de renovatie van het Château voltooid en kan het weer enkele eeuwen mee. Het Château is multifunctioneel; zo is er op de begane grond een schitterend restaurant en een kleine bar die uitkomt op het loungeterras aan de zijkant van het Château. Boven bevinden zich een bibliotheek, een biljartkamer en de Ridderzaal. Deze is bij uitstek geschikt voor grote groepen. Hier kunnen activiteiten plaats vinden voor 10 tot en met 100 personen.

Het park ligt op een steenworp afstand van de karakteristieke franse dorpjes Lombez en Samatan in het kanton Le Gers. Dit kanton staat bekend als het meest oorspronkelijke stukje Frankrijk waar de tijd werkelijk stil heeft gestaan. Qua landschap laat Le Gers zich het beste vergelijken met het veel bekendere Toscane in Italië. Voor het ruigere landschap ligt op een uurtje rijden de Pyreneeën. Daar vindt u ook de bekende bedevaartplaats Lourdes. Kortom Le Gers biedt voor elk wat wils.

Hebt u iets te vieren? Wat denkt u van een romantische bruiloft op het Château? U en uw gasten worden ondergebracht in onze schitterende villa's. Tevens is het Château zeer geschikt voor seminars en congressen.

 

Wij zorgen graag voor u!

Bienvenue au Château de Barbet

 

Verhuur prijzen 2019

Klik hier voor meer informatie


Agenda van de Gers

Vandaag in Lombez en omgevingKom naar de Gers

Klik hier om te zien wat er allemaal in de Gers te doen is